0 produs(e) - 0 Lei
 1. Cost transport
 2. 15
 3. 12
 4. 9
 5. 6
 6. 0
Comanda de inca 231 Lei si beneficiezi de transport gratuit
Cosul de cumparaturi este gol!

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.TheFunkers.com implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. PFA Petrescu Georgiana. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, PFA Petrescu Georgiana. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga PFA Petrescu Georgiana. la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.TheFunkers.com este proprietatea PFA Petrescu Georgiana si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al PFA Petrescu Georgiana. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@thefunkers.com

 

Confidentialitate

PFA Petrescu Georgiana respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor

 www.TheFunkers.com si PFA Petrescu Georgiana se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei PFA Petrescu Georgiana si www.TheFunkers.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.TheFunkers.com adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.TheFunkers.com. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, sau e-mail.
PFA Petrescu Georgiana este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 20595.

PFA Petrescu Georgiana nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

Expeditie si livrare

Livrarea se face prin curierat rapid, in termen de 24 ore pentru orice localitate, pentru comenzile finalizate si confirmate pana in ora 14:00. Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care PFA Petrescu Georgiana colaboreaza                                                 

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire. PFA Petrescu Georgiana nu este beneficiarul costurilor de transport.

TAXE livrare / retur

Taxele de livrare si retur pot suferi modificari in functie de ofertele primate in baza contractului cu firma de curierat partenera sau in functie de ofertele create de PFA Petrescu Georgiana, facute publice pe www.TheFunkers.com.

Taxe actuale :

Livrare in Bucuresti – 10 lei 

Livrare in alte localitati – 10 lei 

Taxa Retur Bucuresti ( 10 lei )

Taxa Retur alte localitati ( 15 lei)

 

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al PFA Petrescu Georgiana se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre PFA Petrescu Georgiana si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul PFA Petrescu Georgiana


Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

 • Contravaloarea transportului produselor catre PFA Petrescu Georgiana va fi suportata de client;
 • Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe material ori cu urme de murdarie )
 • In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
 • Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.
 • Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari , cusaturi desfacute, rupturi , pete, etc

Un produs este considerat folosit atunci cand:

 • Produsul sau ambalajul prezinta urme de uzura (modificari fizice, rupture, pete, etc)
 • Produsul a fost folosit intensiv (de ex, scamosare sau decolorare.

.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Funkers nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon 0758.23.6005 / 0762083115 sau ne puteti scrie pe adresa contact@thefunkers.com .

 

 

Nota informativa privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru ca experienta dvs. pe site-ul TheFunkers.com  sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca PFA Petrescu Georgiana sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice PFA Petrescu Georgiana are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii. 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei PFA Petrescu Georgiana
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Ghiseul Extern 3, O.P. 39, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Smart Development