0 produs(e) - 0 Lei
  1. Cost transport
  2. 15
  3. 12
  4. 10
  5. 7
  6. 0
Comanda de inca 351 Lei si beneficiezi de transport gratuit
Cosul de cumparaturi este gol!

Livrare si Retur

Expeditie si livrare

Livrarea se efectueaza prin  curierat rapid, de luni pana vineri, in termen de 24h/48h ore lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii. Nu livram comanda fara o confirmare telefonica sau sms de confirmare din partea cumparatorului. In cel mai scurt timp, dupa plasarea comenzii, un operator Funkers.ro va reveni telefonic catre cumparator in acest sens. In cazurile in care confirmarea telefonica se incearca in orele in care cumparatorul nu e disponibil, se va trimite un mesaj text catre acesta pt a-l anunta despre intentia de confirmare. Se poate confirma si prin raspuns mesaj text catre numarul apelant. In weekend se fac livrari sambata, la cerere, dar nu in zilele de concediu, legale. In alte conditii, comenzile plasate vineri, se vor livra la inceputul saptamanii urmatoare.

Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care FUNKERS SRL colaboreaza .

In luna decembrie, livrarile pot suferi intarzieri din cauza volumului crescut al comenzilor firmei de curierat cu care Funkers SRL colaboreaza.

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea, marimea si suma coletului . Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire.  FUNKERS SRL nu este beneficiarul costurilor de transport.

TAXE livrare / retur

Taxele de livrare si retur pot suferi modificari in functie de ofertele primite in baza contractului cu firma de curierat partenera sau in functie de ofertele create de  FUNKERS SRL , facute publice pe www.Funkers.ro

Taxe actuale :

Taxa de transport pt orice localitate variaza de la 15 lei la 0 lei , in functie de suma totala a comenzii , astfel :

Ptr comenzi sub 99 lei , transportul va fi  15 lei

Ptr comenzi intre 100 lei si  199 lei, transportul va fi 12 lei

Ptr comenzi intre 200 lei si 299 lei, transportul va fi 10 lei

Ptr comenzi intre 300 lei si 350 lei , transportul va fi  7 lei

Peste 351 lei , transport 0 lei. GRATUIT

Taxa Retur pt orice localitate - 15 lei 

NOTA !  Ptr comenzile neridicate sau anulate dupa termenul de livrare , taxa de transport e suportata de FUNKERS SRL . In cazul in care clientul /a cere retrimiterea coletului, se va adauga si taxa initiala, aferenta coletului , la a doua livrare !

 

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al FUNKERS SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

TERMENI SI CONDITII RETUR:  

 

Legea 34/2014 

 ARTICOLUL 9 Dreptul de retragere

Aliniat 1)  Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. 

Aliniat 2 )  Perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la  ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare.

Se poate opta pentru :

1.    Returnarea produsului / lor in schimbul altor masuri sau altor produse

2.    Rambursarea sumei pe care FUNKERS SRL ( TheFunkers.Com) a primit-o drept plata din partea consumatorului

OBLIGATORIU :

In ambele cazuri consumatorul anunta telefonic dorinta de returnare a produselor in termenul de 14 zile de la primirea produselor, mentionat in alin.1 .

In cazul returnarii produsului /lor in schimbul altui produs/e , consumatorul va trimite produsul pe care doreste sa il schimbe catre sediul Funkers SRL , mentionat mai jos. Dupa primirea produsului/lor de catre Funkers Srl, se va face o verificare a coletului, apoi revenim telefonic catre consumator ptr confirmarea primii coletului.

Daca produsele sunt returnate in conditii corecte ( vezi detalii mai jos), vom retrimite catre consumator produsele dorite la schimb. Taxele de transport aferente schimbului de produse sunt suportate de catre consumator.

Schimbul de colete nu este limitat, se poate schimba produsul cu oricare altul, sau oricare alta masura, in limita stocului disponibil. Daca exista diferente de sume, se vor calcula si plati de catre consumator sau Funkers SRL , dupa caz.

 Pentru rambursarea sumei platite , se va descarca si completa formularul de retragere , care va fi trimis la adresa de email :  contact@thefunkers.com

Consumatorului i se va confirma primirea formularului de retragere, telefonic si i se vor cere date personale si bancare in vederea ramburasii sumei platite.

Daca formularul de retragere nu se trimite electronic si se alege trimiterea lui prin curierat , acesta se va semna de catre consumator.

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, daca acestea prezinta urme de uzura, murdarie ( machiaj, parfum, etc) si daca sunt returnate in conditii diferite fata de cele de la primire ( defecte, rupte, etc). In aceste cazuri , ne rezervam dreptul de a nu returna suma platita sau de a o returna partial.

Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor ( taxa de livrare catre sediul FUNKERS SRL).

Adresa  unde se vor trimite produsele returnate este : Calea Calarasilor, nr 173 , bloc 42, scara 4, etaj 7 , apartament 130 , interfon 130 , sector 3, Bucuresti

Produsele returnate vor fi trimise prin orice forma de curierat doreste consumatorul, NU primim retur prin Posta Romana ! Valoarea rambursului coletului returnat va fi 0 lei . Nu returnam suma platita prin curierat. Dupa primirea coletului , produsele vor fi verificate, iar consumatorului I se va confirma telefonic primirea produselor returnate si datele despre rambursarea platii prin virament bancar .

 

Pentru mai multe informatii , consumatorul ne poate contacta telefonic intre orele 09:30 – 18:00 , de luni pana vineri , sau prin email :

Telefon : 0787601090 , 0758236005 sau 0216732926

Email : contact@funkers.ro 

Smart Development