0 produs(e) - 0 Lei
  1. Cost transport
  2. 15
  3. 12
  4. 9
  5. 6
  6. 0
Comanda de inca 231 Lei si beneficiezi de transport gratuit
Cosul de cumparaturi este gol!

Livrare si Retur

Expeditie si livrare

Livrarea se face prin curierat rapid, in termen de 24/48 ore lucratoare ( in weekend se fac livrari doar sambata, la cerere si nu in zile de concediu legale sau comenzile plasate vineri, vor ajunge luni) in orice localitate, pentru comenzile finalizate si confirmate pana in ora 15:00. Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care PFA PETRESCU GEORGIANA colaboreaza                                                 

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire.  PFA PETRESCU GEORGIANA nu este beneficiarul costurilor de transport.

TAXE livrare / retur

Taxele de livrare si retur pot suferi modificari in functie de ofertele primate in baza contractului cu firma de curierat partenera sau in functie de ofertele create de  PFA PETRESCU GEORGIANA , facute publice pe www.TheFunkers.com.

Taxe actuale :

Taxa de transport pt orice localitate variaza de la 15 lei la 0 lei , in functie de suma totala a comenzii , astfel :

Ptr comenzi sub 50 lei , transportul va fi  15 lei

Ptr comenzi intre 51lei si  110 lei, transportul va fi 12 lei

Ptr comenzi intre 111 lei si 199 lei, transportul va fi 9 lei

Ptr comenzi intre 200 lei si 230 lei , transportul va fi  6 lei

Ptr comenzi de minim 230 lei , transport 0 lei. GRATUIT

 

Taxa Retur Bucuresti ( 10 lei )

Taxa Retur alte localitati ( 15 lei)

Ptr comenzile neridicate sau anulate dupa termenul de livrare , taxa de transport e suportata de PFA PETRESCU GEORGIANA . Daca clientul /a cere retrimiterea coletului, se va adauga si taxa initiala de 15 lei , la a doua livrare

 

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al PFA PETRESCU GEORGIANA se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

TERMENI SI CONDITII RETUR:

Coletele sunt trimise de la noi in 1/3 zile lucratoare de la data finalizarii comenzii. Produsele se pot returna daca nu corespund comenzii dvs, daca ati primit alt produs in locul celui comandat,daca produsul prezinta defecte. Se poate opta pentru alegerea altui produs. Coletele retur vor fi trimise prin curierat, cu destinatie la punctul nostru de lucru.

NU acceptam retur trimis prin Posta Romana ! 

Daca trimiteti returul cu Posta Romana, riscati sa pierdeti cele 14 zile in care puteti returna produsul, pt ca nu va putea fi ridicat de la oficiul postal. Posta pastreaza coletul intre 7 si 30 zile si abia apoi il returneaza spre Dvs ! 

ATENTIE

Coletele retur care nu se primesc in 14 zile,nu vor fi ridicate.
Dupa expedierea coletului retur, asteptam  pe mail sau telefonic nr de colet de la curierat.

NU primim retururi in cazul in care produsele au fost purtate sau au pe ele urme de machiaj.

NU returnam contravaloarea banilor in sistem ramburs.

 

Email : comenzi@thefunkers.com  

            contact@thefunkers.com


Nr telefon : 0758.23.6005 / 0216732926
 
Te informam ca legea (Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completata de Legea 51 din 2003) despre regimul juridic al contractelor la distant, iti apara drepturile . Potrivit acestei legi, poti returna produsele cumparate online daca ai primit altceva la comanda ta,daca marimea nu iti vine.,daca prezinta defecte produsul.
Funkers aplica aceasta lege si  in termen de 14 zile de la achizitie, poti returna produsele cumparate nu comandate prin intermediere. Conditia este ca produsele sa nu fie uzate
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor de la curier (plata taxei tur/retur)

Cum returnezi un colet?

Returul presupune inlocuirea unei marimi cu alta sau cu un alt produs.Daca nu vrei inlocuire de marime sau produs, scrie-ne un email cu numele tau complet, contul IBAN si banca la adresa contact@thefunkers.com, banii vor fi returnati imediat dupa ce noi primim returul si constatam ca produsele nu sunt uzate sau nu prezinta defecte  cauzate de comparator .
Fiecare comerciant sau vanzator are dreptul sa faca public conditiile returului stabilite prin lege, de la 1 la 30 zile, noi acceptam termenul de 14 zile.
Ne rezervam dreptul de a putea modifica preturile in anumite situatii cum ar fi fluctuatiile cursului valutar,cresterea pretului la transport,etc.(preturile vor fi publicate direct pe site)

 

Smart Development